Requiem van Mozart in de St. Jozefkerk te Heide-Kalmthout

Zaterdag 16 november 2019, 20u00
Het Requiem van Mozart is één van de mooiste en indrukwekkendste werken, die Wolfgang Amadeus Mozart heeft geschreven. De Oostenrijkse componist overleed nog voor het Requiem helemaal klaar was. Het werk werd door een leerling van Mozart vervolledigd en er hangt ook een mysterie rond de naam van de opdrachtgever.

Dit meesterwerk van de klassieke muziek wordt samen met Mozarts Krönungsmesse uitgevoerd op zaterdag 30 maart 2019 om 20u00 in de St-Jozefskerk van Heide-Kalmthout.

Het vierstemmig koor Aidomen uit Kalmthout werkt hier voor samen met het muzikaal ensemble Alegria uit Wijnegem. Een orkest van 25 musici en 70 zangers zorgen voor een onvergetelijke uitvoering.
Het concert staat onder leiding van dirigenten Kristin Roland en Mannu Wuyts. Aidomen kan samenwerken met enkele uitstekende solisten. Deze zijn Sarah Van Mol, Aina Callaert, Robert Luts en Dries De Crom.

Dit unieke concert heeft plaats op zaterdag 16 november 2019 in de St. Jozefkerk in Heide-Kalmthout aan het Heidestatieplein, en duurt van 20 tot 22 uur. Tickets kosten 18 euro en kunnen eenvoudig gereserveerd worden via een email aan Aidomenkoor@gmail.com.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.