IN-Z opent strijkpunt voor personeel OLO en De Mick

Vanaf 9 januari 2017 voorziet vzw IN-Z (spreek uit: inzet) een strijkpunt in de gebouwen van zorginstelling De Mick in de Papestraat 30 in Brasschaat. Het strijkpunt richt zich in eerste instantie op het personeel van De Mick en van de nabijgelegen zorgvoorziening vzw OLO (Miksebaan 264).

Vzw IN-Z slaat wel vaker de brug naar de zorgsector. Zo is er sinds september 2015 een samenwerking met vzw OLO waarbij er poets- en huishoudhulp aan huis bij cliënten van OLO geleverd wordt.  Het personeel van vzw OLO blijft hierbij instaan voor de handicap-specifieke dienstverlening.

Verspreid over vijf regionale kantoren in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen kiest IN-Z er al sinds 1996 voor om een maatschappelijk, economisch en sociaal verantwoord beleid te voeren.  Als sociale onderneming met dienstverlenende activiteiten zoals seniorenoppas, poets- en huishoudhulp, persoonlijke assistentie voor personen met een handicap, preventieve  gezinsondersteuning en brede-schoolactiviteiten, neemt IN-Z vanaf 2017 de uitdaging aan om ook in het Antwerpse gezinnen te ondersteunen, personeel te ontlasten in het huishouden en bijgevolg nieuwe tewerkstelling te creëren.  Inspelen op vragen en noden die in onze samenleving bovendrijven, vertaalt IN-Z naar duurzame tewerkstelling met positieve aandacht voor kansengroepen.

Comments are closed.