Winter op Wielen

20 oktober a.s. is het weer zover. Winter op Wielen gaat van start met het nieuwe seizoen. Alle oldtimerliefhebbers met hun glimmende bolides worden weer verwacht in een heel aangename omgeving aan Perron Noord.

Inmiddels is W.O.W. aan haar eerste lustrum toe. In een heel aangename sfeer kunnen oldtimerliefhebbers mekaar ontmoeten en kennis maken met andere liefhebbers. Het W.O.W.-team is dit jaar gevoelig uitgebreid met zeer enthousiaste medewerkers. Zo krijgen we een nog sterkere dynamiek. Ook nieuw dit jaar is de volledig vernieuwde cafetaria van Perron Noord. Het terras is aanzienlijk uitgebreid en bij regenweer kan iedereen in de grote tent plaatsnemen en bijpraten met een hapje en een drankje. Een gedeelte van deze opbrengst gaat naar Perron Noord. Mensen met een beperking worden mee betrokken bij het maken van de hapjes. Vanaf 17 november wordt er ook aan de jongsten gedacht d.m.v. kinderanimatie.

Iedereen is van harte welkom van 10u tot 13u elke derde zondag van de maand t/m maart 2020. Bovendien is het interessant een bezoek te brengen aan het Gunfire Museum en “Den Toren” die wordt uitgebaat door vzw Toerisme Brasschaat. Vanuit de toren heb je een heel fraai overzicht van de prachtige omgeving. De Koninklijke Aeroclub Brasschaat verleent ook nu weer haar medewerking. Redenen genoeg om geen enkele Winter op Wielen te missen. Tijdens enkele vorige edities mocht het W.O.W.-bestuur meer dan 500 oldtimers verwelkomen.


Deel dit bericht op social media! Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Comments are closed.