WeCare4Youth zoekt vrijwilligers

Wecare4youth is een vereniging die huiswerkhulp, taalondersteuning Nederlands en buddywerking aanbiedt aan jongeren (vanaf 12 jaar) voor wie het thuis niet lukt. 

Ben jij op zoek naar een manier om iets terug te doen voor de maatschappij en ben je geïnteresseerd in het helpen van jongeren met hun huiswerk en leerproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze begeleidingen in Kapellen, Brasschaat, Ekeren, Wuustwezel en Essen op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich 1 à 2 uur per week willen inzetten en affiniteit hebben met jongeren, geduldig en empathisch zijn en goed kunnen communiceren.

Als vrijwilliger ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van jongeren bij het maken van hun huiswerk en het leren van studiemethodes. Je helpt hen met het plannen en organiseren van hun taken, motiveert hen en biedt ondersteuning bij moeilijke onderwerpen. Je zult voor hen een mentor en steunfiguur zijn, waardoor je een positieve impact op hun leven kunt hebben. Daarnaast bieden wij jou een interessante en leerrijke ervaring, een fijne werkomgeving en de kans om nieuwe mensen te leren kennen.

Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan en deze jongeren te ondersteunen bij hun schoolwerk? Stuur dan snel een e-mail naar [email protected]. We kijken ernaar uit om van je te horen!


Comments are closed.