Beeball Rookie Tornooi bij Brasschaat Braves: Een Dag vol Spelplezier en Teamgeest!

Op zaterdag 8 juni vormden de velden van de Brasschaat Braves – onder impuls van coach Tommy Van Den Eynde – het decor voor een bruisend Beeball Rookie tornooi. Zes teams namen deel aan dit sportieve evenement, waarbij naast twee eigen teams van de Brasschaat Braves ook vier bezoekende teams aanwezig waren: de Stabroek Chicaboos, Borgerhout Squirrels, Merchtem Cats en Heist-op-den-Berg Afterburners.

Het tornooi stond geheel in het teken van spelplezier en teamgeest. In een unieke opzet werden de ploegen gemixt, wat leidde tot spannende en vooral leuke partijtjes Beeball. Door deze opzet kregen de jonge spelertjes de kans om nieuwe vriendjes te maken en met verschillende teamgenoten samen te spelen, wat de teamspirit en het onderlinge respect alleen maar ten goede kwam. Het weer werkte deze dag bijzonder goed mee. Onder een stralend zonnetje werden de wedstrijden afgewerkt, wat de sfeer alleen maar verbeterde.

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens én meisjes. Een geweldige opstap om daarna te gaan baseballen. Door te spelen in kleinere teams met eenvoudige spelregels worden de kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Beeball is meer dan alleen een sport. Het is een geweldige manier voor kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en vooral plezier te hebben!

Naast de Beeball Rookies (4 t/m 6 jaar) trainen bij de Brasschaat Braves ook de Beeball Majors (7 t/m 9 jaar). Beide groepen verwelkomen graag nog enkele extra teamgenoten. Ben jij dus op zoek naar een geweldige activiteit voor je kind tussen 4 en 9 jaar oud? Wil je hen betrekken bij een leuke en leerzame sportervaring? Dan is Beeball dé keuze! Stuur een e-mail naar [email protected] en dan nodigen wij je uit voor een kosteloze kennismaking tijdens één van onze komende trainingen.


Comments are closed.