Concert gemengd koor Caljenté Come Sing With Me

In dit eerste programmavullende concert van Caljenté onder leiding van Inge Hellemans worden een aantal typische aspecten van de lente verkend. Zo worden niet alleen de ontluikende bloesems van de kersenboom bezongen in May-Day, maar ook de staalblauwe hemels en de zon in Blue Skies en Sunshine In My Soul. De lente maakt vrolijk en zet Caljenté duidelijk aan het zingen in I’m Gonna Sing, Sing Gently, Alway Something Sings, en Cantar. Het blijft niet bij zingen alleen, in een aantal nummers zullen de leden van Caljenté ook hun beste dansbenen bovenhalen.

Het concert wordt gedirigeerd door Inge Hellemans, Govaart Haché zorgt voor de muzikale begeleiding aan piano, terwijl Warre De Jean de percussie voor zijn rekening neemt. De presentatie wordt verzorgd door Emilie Van Loock en Tine Truwant.

Het concert vindt plaats in de Muziekacademie van Ekeren (Ferdinand Pauwelsstraat 102, Ekeren) op zondag 5 mei om 15u. De deuren zullen een half uur voor de start van het concert open gaan.
VVK: € 12 (-12 jaar), € 15 (volwassenen), ADK: € 15 (-12 jaar), € 18 (volwassenen). Reserveren kan via c-koren.be of op 0472 28 40 20 (telefonisch tot en met 1 mei)


Comments are closed.