Feestelijk G-Hockeytoernooi bij KHC Dragons: 10 Jaar G-Hockey

Foto: Jochem Herremans

Op maandag 20 mei vierde hockeyclub KHC Dragons een bijzondere mijlpaal: 10 jaar G-hockey! Ter ere van dit jubileum werd een feestelijk internationaal G-hockey Drakenfestival georganiseerd op het terrein van de club. Het toernooi bracht een enthousiaste menigte van spelers, vrijwilligers, familie en supporters samen voor een dag vol sportiviteit en plezier. Teams uit Nederland en België namen deel aan dit speciale evenement. Het enthousiasme en de teamgeest waren duidelijk zichtbaar, met spelers die hun vaardigheden demonstreerden en samen onvergetelijke momenten beleefden. Het toernooi stond niet alleen in het teken van competitie, maar ook van inclusie en gemeenschap, waarden die G-hockey bij KHC Dragons al een decennium lang uitdraagt.

Naast de wedstrijden waren er tal van activiteiten voor jong en oud, waaronder spelletjes, een Vespa tour en een heerlijke barbecue. De sfeer was gemoedelijk en feestelijk, met veel gelach en applaus voor de prestaties op het veld.

Dankzij de inzet van talloze vrijwilligers en de steun van sponsoren en supporters was het toernooi een groot succes. De club kijkt met trots terug op 10 jaar G-hockey en zet zich vol enthousiasme in voor nog vele jaren van sportplezier en inclusiviteit. KHC Dragons bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Bij KHC Dragons hockeyen woensdag wekelijks 30 G-hockeyers van 8 tot 45 jaar op het centrale veld. Ook worden er regelmatig “unified” trainingen en matchen georganiseerd met jeugd en senioren. Voor meer informatie over G-hockey bij KHC Dragons, bezoek onze website (www.dragons.be) of neem contact op via [email protected]
KHC Dragons – Samen Sterk in G-hockey


Comments are closed.