Kleinste Brasschaat Braves spelen eerste groots tornooi!

Op zaterdag 17 februari speelden de jongste Braves, de Beeball Rookies (4 t/m 6 jaar), hun allereerste tornooi. In sporthal ’t Kooike in Putte-Kappelen waren, naast de Beeball Rookies van Brasschaat Braves, ook veel andere teams aanwezig, zoals de Royal Greys, Beveren Lions, Borgerhout Squirrels, en natuurlijk de organiserende Stabroek Chicaboo’s.

Onze jongste spelers lieten meteen indrukwekkende prestaties zien onder leiding van coach Tommy Van Den Eynden. Ze gingen er vol voor met verschillende mooie slagbeurten, prima veldwerk en zelfs 2 homeruns. Een welgemeende proficiat aan het team! Deze veelbelovende start voorspelt veel goeds voor de toekomst van onze getalenteerde Rookies!

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor jongens én meisjes. Een geweldige opstap om daarna te gaan honkballen of softballen. Door te spelen in kleinere teams met eenvoudige spelregels worden de kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Beeball is meer dan alleen een sport. Het is een geweldige manier voor kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, vrienden te maken en vooral plezier te hebben!

Naast de Beeball Rookies (4 t/m 6 jaar) trainen bij de Brasschaat Braves ook de Beeball Majors (7 t/m 9 jaar). Beide groepen verwelkomen graag nog enkele extra teamgenoten. Ben jij dus op zoek naar een geweldige activiteit voor je kind tussen 4 en 9 jaar oud? Wil je hen betrekken bij een leuke en leerzame sportervaring? Dan is Beeball dé keuze! Stuur een e-mail naar [email protected] en dan nodigen wij je uit voor een kosteloze kennismaking tijdens één van onze komende trainingen.


Comments are closed.