Lions Club Antwerpen Moerland organiseert eendjesrace

Op zondag 22 september 2024 in de namiddag zal er een eendjesrace plaatsvinden op de vijver van het boothuisje in het park van Brasschaat. Die dag zullen er duizenden genummerde eendjes te water worden gelaten. De nummers op de eendjes komen overeen met de “geadopteerde” eendjes die het publiek heeft kunnen aanschaffen via een aantal verkooppunten (winkels, dorpsdagen,..) alsook online via www.eendjesrace.be. De officiële verkoop start op de dorpsdag van Kapellen op zondag 26 mei. Een eendje kost 5 euro.

Wedstrijdverloop
De eendjes leggen op de vijver een parcours af van +/-270 m. Ze worden voortgestuwd door een kunstmatige stroming en via een versmalling op het einde komen de eendjes over de eindmeet. Het 1ste eendje wint de hoofdprijs, vervolgens de 2de prijs, 3de prijs, enz.

Hoofdprijs
Door de gulle sponsoring van garage Frijters kunnen we een fantastische hoofdprijs aanbieden: een Fiat 500 Dolcevita Hybrid!

Organisatoren
De organisatie is in handen van Lions Club Antwerpen Moerland vzw. Wij maken deel uit van één van de grootste internationale NGO’s en wij zetten ons in voor mensen die het minder goed hebben. Door allerlei fundraisingactiviteiten kunnen wij jaarlijks ± 40.000 euro doneren aan diverse goede doelen. De traditionele cheque-uitreiking staat dit jaar geprogrammeerd op 30 mei.

Goed doel
Met deze eendjesrace steunen wij Villa Max(www.villamax.be). Op de terreinen en gebouwen in het park van Brasschaat bieden zij gratis Vip-vakanties aan, aan gezinnen met een zwaar zorgbehoevend kind. De organisatie is niet gesubsidieerd en zij zijn dus afhankelijk van allerlei sponsors. Als “peter” kan er gerekend worden op Toby Alderweireld.

Sponsoring
Bedrijven hebben de mogelijkheid om op te treden als hoofdsponsor en dit vanaf een bedrag van 1.000 euro. Indien interesse, graag een mailtje naar [email protected]

Comments are closed.