Winterconcert met kaas en wijn door Kon. Harmonie De Jonge Scheuten uit Wuustwezel

Bent u liefhebber van een daverend concert, gespeeld door een groep geweldig enthousiaste muzikanten, dan mag je zeker het concertweekend van Kon Harmonie De Jonge Scheuten uit Wuustwezel niet missen. Kon. Harmonie De Jonge Scheuten zit in de laatste rechte lijn naar hun jaarlijkse winterconcert op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart, telkens om 20.00 uur, en zondag 5 maart om 15.00 uur.

Het herfstconcert in oktober 2022 stond in het teken van het afscheid van dirigent Raf Van Looveren. Na dit concert ging het bestuur op zoek naar een nieuwe duizendpoot op het gebied van muziek. Die hebben zij gevonden in Dries Laureyssens. Vanaf 1 januari 2023 zorgt hij ervoor dat onze muzikanten klaargestoomd worden om een schitterend concert te spelen. Nog steeds blijft het winterconcert gedurende 3 dagen het jaarlijkse hoogtepunt. Voor dit concert mochten de muzikanten hun lievelingsmuziek uitzoeken. Hier is een prachtig concert ontstaan. Zeker de moeite waard. Bent u die muziekliefhebber, dan is dit een meer dan aan te raden concert wat je zeker moet gehoord hebben.

Tijdens of na het concert is er tevens gelegenheid om van een lekkere kaasschotel te genieten. Voor een kleine schotel betaalt u € 15,00, voor een grote € 19,00. Of heeft u liever een heerlijk verse koude schotel met vlees en vis? Dat kan ook voor de prijs van € 19,00. Geniet je liever van een bord tapas? Een bord voor 1 persoon kost € 19,00; voor 2 personen € 34,00. In deze prijzen is telkens de inkom inbegrepen. Alleen komen luisteren is ook mogelijk. U betaalt dan € 10,00.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij voor u een kaart samengesteld met uitgelezen wijnen, ideaal om uw eten te begeleiden. Een lekker biertje of iets anders van uw keuze is uiteraard ook voorhanden.

Plaats van het concert: Chalet De Jonge Scheuten, Trefpunt 1 te Wuustwezel.
Reserveren kan op [email protected] of op tel. 03/669.96.89.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in dit muziekweekend.


 

Comments are closed.